تحولات منطقه

۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۵
کد مطلب: ۱۱۷۴۳۰۲

دسته عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور آیت‌الله فقیهی برگزار می‌شود

حرکت دسته عزاداران فاطمی از دفتر آیت‌الله فقیهی به‌سوی حرم مطهر حضرت معصومه(س) همزمان با ایام شهادت صدیقه شهیده

دسته عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور علما، فضلا، هیئات مذهبی و عموم شیفتگان خاندان عصمت و طهارت، همراه با آیت‌الله شیخ محسن فقیهی، پنجشنبه ۲۱ آبان ساعت ۱۶ از دفتر معظم‌له به‌سوی حرم مطهر حضرت معصومه(س) حرکت می‌کند.

دسته عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با حضور آیت‌الله فقیهی برگزار می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

همزمان با ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره، فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، دسته عزاداری شهادت آن حضرت با حضور علما و فضلا، هیئات مذهبی و شیفتگان خاندان عصمت و طهارت علیهم‌السلام برگزار می‌شود.

این آیین سوگواری با همراهی فقیه عالیقدر حضرت آیت‌الله حاج شیخ محسن فقیهی دام‌ظله، پنجشنبه ۲۱ آبان ماه ساعت ۱۶ از دفتر معظم‌له واقع در خیابان صفاییه، کوی ۲۵ آغاز و به‌سوی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام ادامه می‌یابد.

در این دسته عزاداری، مؤمنان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام با حضور در سوگ ام‌ابیها، حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، به ساحت مقدس آن بانوی دو عالم عرض تسلیت می‌گویند و در مصیبت شهادت ایشان هم‌دل می‌شوند.

ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، فرصتی برای تجدید عهد با آرمان‌های اهل بیت علیهم‌السلام و بهره‌مندی از فیوضات این ایام است و دسته‌های عزاداری فاطمی در سراسر کشور با شکوهی خاص برگزار می‌شود.

از عموم مردم مؤمن و ولایت‌مدار دعوت می‌شود با حضور پرشور خود در این دسته عزاداری، در سوگ بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها شریک شده و این آیین سوگواری را رونق بخشند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha